Rendelj webáruházunkból 25000-Ft felett, mi ingyen kiszállítjuk az ország egész területén.
25000-ft felett ingyenes kiszállítás az ország egész területén.
Musicminutes Hangszerbolt és Webáruház
Musicminutes Hangszerbolt Nyomtatás
 
MusicMinutes Hangszerbolt Üdvözlet és Bemutatkozás
 

Musicminutes Hangszerbolt és Webáruház

Köszöntünk mindenkit a Music Minutes hangszerbolt honlapján. Hangszerüzletünk 2005 decemberében, 9 éve nyitotta meg kapuit a Margit körúton. Azóta már sok víz lefolyt a Duna budai oldalán is, négy éve átköltöztünk a jelenlegi igényeinknek mindenben megfelelő bázisunkra, a Varsányi Irén utcába. Elsősorban gitárok, basszusgitárok és a hozzájuk tartozó kiegészítők ( húr, hangológép, metronóm, erősítő, stb...) kis- és nagykereskedelmével foglalkozunk. 2009-től hangszerboltunk látja el a Sandberg gitárok és basszusgitárok, Taurus erősítők kizárólagos magyarországi képviseletét, valamint Rodríguez és Hopf gitárok, az EarPeace Füldugók, a Crafter, Jet és Flight hangszerek (elektromos-, akusztikus- és basszusgitárok, ukulelék) is általunk kerülnek be a magyar hangszerpiac vérkeringésébe. Minden emberi és szakmai segítséget megadunk, hogy elérhető áron a legjobb minőségű hangszer kerülhessen a zenélni vágyók kezébe. Kezdőtől a profi szintig nálunk mindenki megtalálja a neki megfelelő minőséget. A már megunt, vagy tudásodnak nem megfelelő hangszeredet szívesen beszámoljuk, vagy vállaljuk bizományos értékesítését. Hangszerüzletünkben gitárjavítást is vállalunk, Nemessányi László hangszerkészítő mester hivatott kezelni a felmerülő problémákat, illetve Pusztai Tibor által (Elektro Akusztika Szerviz) az erősítők, keverők és egyéb zenekari, elektronikai berendezések hibáit is tudjuk orvosolniVállaljuk szórakozóhelyek, vendéglátóipari létesítmények, iskolák teljes körű hangtechnikai felszerelését. A gitárok mellett egyéb hangszereket is forgalmazunk, mint szájharmonikák, furulyák, dobverők és dobbőrök, de nem ijedünk meg akkor sem ha például digitális zongorát kell beszerezni. Termékeinkről részletes információt találsz a weboldalon. Kérdéseiddel fordulj hozzánk bizalommal e-mailben, skype-on vagy telefonon, szívesen segítünk. Ha valamit nem találsz a kínálatunkban, csak egy telefonodba kerül, árajánlatot küldünk és beszerezzük. Termékeinket a webáruházunkban is megveheted, melyeket nagyon rövid határidővel, futárszolgálat segítségével szállítjuk ki. Képviseleti termékeinkre valamint 25000 Ft felett a kiszállítás díjtalan. Akciós ajánlatainkról és az érvényben lévő kedvezményekről itt tájékozódhatsz.

Boltunk címe: 1027 Budapest, Varsányi Irén utca 26-34.      
zenebolt, gitárbolt, artec, marshall, vox, korg, crate, fender, cort, klotz, húr, hangológép, metronóm, gitártok, systems.
Nyitva tartás: Hétköznap 10-18 óráig, szombaton 10-14 óráig. (ha netán ezek az időpontok nem megfelelőek szólj és megoldjuk a helyzetet)

Tel:+36-1-7888-533
      +36-20-345-3125

Hangszerboltunkban bankkártyával is fizethetsz!

 
Gitároktatás Nyomtatás
Â
Gitároktatás a MusicMinutesben
Â

Gitároktatás a Musicminutes Hangszerboltban!

2016 májusától kollégánk és barátunk, Udvarhelyi Gábor a jazz-blues-rock-soul-pop-funky-metal gitározás docense, főállású rocksztár hetente több alkalommal egyéni gitárórákat tart üzletünkben. Jelentkezni személyesen vagy a +36 20 260 24 82 telefonszámon lehet.

Címünk: 1027 Budapest, Varsányi Irén utca 26. - 34.

zenebolt, gitárbolt, artec, marshall, vox, korg, crate, fender, cort, klotz, húr, hangológép, metronóm, gitártok, systems.

Gitároktás

 
 
 
 
TERMÉKEK
Termékkereső
Kosár
Ugrás a bevásárlókosárhoz
A bevásárlókosara jelenleg üres.
Hírek
Akiktől Érdemes Tanulni....

Itt szeretnénk megosztani a tudásra szomjazó ifjúsággal néhány olyan oktató ... no várjunk csak... ez így túl hivatalosan hangzik - szóval néhány jó fej, nem mindennapi hangszeres tudással megáldott barátunk elérhetőségét, akiktől -...

Hirdetés

Vox amPlug fejhallgató erősítő!
Quantcast

Gitárpakkok ahogyan szeretnéd!
Quantcast

Szipka-loops - Itt a Nyár


Quantcast

MusicMinutes Ajándékutalvány
Quantcast
Kerület Kártya elfogadóhely


Quantcast

Electra TT és VS Matt Sunburst akció


Quantcast

Roto Sound Húrok


Quantcast
Zenész Magazin